maanantai 18. elokuuta 2014

Loma loppui


Arki taas alkoi, niin on aikaa käydä salilla x) Munhan oli tarkotus käydä kesälomalla salilla, mutta kummasti aikaa ei siihen jäänyt :D 


Mä viime viikolla jo "alottelin" sitä samaa ruokavaliota joka mulla oli viime syssynä painonpudotusryhmässä. Pitää nyt vaan repiä se sama motivaatio sieltä jostain ja häätää nuo jouluiset ja kesäiset kilot huitsin hitsiin! ;)


En nimittäin ajatellut tällä kertaa liittyä siihen ryhmään, vaan yritän pusertaa itse! Avokki on onneksi taas mukana tässä, oli jopa tehnyt mulle ruuan valmiiksi kun tulin salilta kotiin <3 Helpompi katsoa mitä syö, kun toinen tukee mukana :) Siskokin ilmoitti tänään aloittavansa saman, joten jee kai me saadaan toisillemme se sama ryhmäpaine aikaseks ;D


Siinä ruokavaliossa on kans se hyvä, että syömälläkin laihtuu. Ajattelin myös jättää taas salilla pakertamisen pois ja keskittyä vain aerobisiin liikuntahommeleihin, että saa nää rasvaprosentit pienemmiksi ja masun timmimmäksi.

Tänään olin salilla kiertoharjoittelussa ja karaokespinnussa. Kiertoharjoittelu tehtiin sellasilla ilmalaitteilla (eliii hydraulisilla vastuslaitteilla) ja siinä yhdistyy sekä aerobinen että lihaskuntoharjoittelu. Tehokasta! Karaoke-spinnussa taas, ylläri ylläri, laulettiin karaokea ja sisäpyöräiltiin! Spinnutunnista saa tehtyä itselleen niin raskaan tai kevyen kuin vain haluaa, eikä laulaa ole pakko. Me likey! :)

Tässä vielä tuntien kulutukset:
Kiertoharjoittelu
Kesto: 00:55:25
Kulutus: 287 kcal
Keskisyke: 144 bpm
Max.syke: 176 bpm

Karaoke-sisäpyöräily
Kesto: 01:27:00
Kulutus: 368 kcal
Keskisyke: 122 bpm
Max.syke: 173 bpm

1 kommentti: