sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Liikunnan iloa

© Hennuli

Whihhii! Käytiin tänään siskon ja Tapsan kanssa ekaa kertaa tänä vuonna luistelemassa :) Tai Hennuli on käynyt jo aikasemminkin, mutta mä ja Tapsa oltiin tänään vasta. Oltiin myös Tapsan kanssa käyty aikaisemmin kävelylenkillä, joten mukavasti on tullut liikuttua tänään :)
Sykemittarin penteleestä on vaan patteri lopussa, kun se ei pysy päällä ja vaihtaa kielenkin ykskaks espanjaksi, buen entrenamiento! Sykkeitä tai kulutuksia en siten tältä päivältä saanut. Möh.

#progressipic

Aamupaino oli muutes tänään 65,2 kg. Tässä olis tarkotus saada paino takas siihen 60kg, ja rasvaprosentti alle 30%. Oon haaveillu sellasen kehonkoostumusvaa'an hankkimista, ni olis vähän paremmin perillä missä vaiheessa sitä on menossa. Mittasin vyötärönkin tossa, 69cm. Ihan hyvähän se on, kutosella kun alkaa, mutta kun miettii sitä että viime vuonna se oli 63cm.. Samoin myös massulihakset oli paremmin näkyvillä, mutta kyllä se siitä! Huomenna taas salille 8) Suunnitelmissa olis nyt käydä kolmesti viikossa salilla, ja viikonloppuisin sitten liikkua miehen ja siskon kanssa :)

Olen myös näköjään saanut uusia seuraajia, hihii! Tervetuloa mukaan :)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti