keskiviikko 7. tammikuuta 2015

It's really happening!


Uh. Tässä sitä alkaa oikeasti tajuamaan, että mä oon menossa naimisiin mieheni kanssa♥ Jotenkin niin outoa, kun häistä ja naimisiinmenosta on vaan aina haaveillut, mutta ei jotenkin sitten kuitenkaan osannut ajatella, että niin oikeasti kävisi :D Sekin varmaan vaikuttanut, kun Tapsa oli suoraan sanottuna nihkeä asiasta aika pitkäänkin. Mutta kun Tapsa vihdoin valmistui koulusta, niin alkoi puhumaan meidän häistä enemmän 8) Me so happy! 


Aloin maanantaina sitten oikeasti katsomaan hääjuhlapaikkoja ja laitoin niihin sähköpostia, että voitaisiin mennä niitä katsomaan. Ensi viikon maanantaina ollaan menossa katsomaan ensimmäistä juhlapaikkaehdokasta! Huiiii 8)))) Mukaan tulevat vanhempani ja pikkusiskoni, joka on myös tuleva kaasoni ♥


Eilisen illan ja alkuyön selailin erilaisia hääblogeja ja kahlasin tori.fi:n tarjonnan hääpuvuista. Alunperin olin ajatellut, että hankkisin vuokrapuvun, mutta huomattuani, että käytettyjäkin häämekkoja saa alle 50:n euron, ajattelin sittenkin ostaa sellaisen. Aikoinaan oli myös puhetta, että eräs ystäväni tekisi hääpukuni, mutta näillä näkymin tulisin hankkimaan käytetyn hääpuvun, niin ei ystävällekään aiheudu stressiä :)


Juttelin tänään työpäivän aikana äidin ja siskon kanssa, ja molemmat sanoivat odottavansa hääkutsujen askartelemista :D Pitäisi nyt vaan vielä päättää Tapsan kanssa häiden värit (itse tykkäisin tuollaisesta vaaleasta ja söpöstä kuten ylläolevassa kuvassa on) ja se THE DATE. Hah :D Meillä pyörii vaihtoehtoina 16.1.2016 ja 23.1.2016, mutta on se jotenkin vaan niin vaikeaa päättää kumpi se sitten olisi :DD 16.1.2016 on varmaan tuon 16 ja 16 lukujen takia suosittu päivämäärä, joten siksi minun mielestäni 23.1.2016 olisi parempi päivämäärä, mutta Tapsa taas on ihastunut päivämäärään 16.1.2016.


Oijoijoi, oivoivoi, on tämä vaan niin ihanaa ja jännittävää 8)

2 kommenttia:

  1. Ihania päivämäärävaihtoehtoja, talvihäät <3 :)
    Lisäsin blogisi hääblogilistallenni ja jään seuraamaan suunnitelmia kohti talvihäitä 2016 :)

    VastaaPoista
  2. Oi :) Kiitos ja tervetuloa :P

    VastaaPoista