maanantai 12. tammikuuta 2015

Hääjuhlapaikkoja katsomassa

Kotiseututalo Påkaksen pihalta © Hennu

Hihuu! Tänään oltiin vanhempieni ja tulevan kaason, sulhasen ja anopin kanssa katsomassa toista hääjuhlapaikkaehdokasta, kotiseututalo Påkasta. Sen piti olla se mitä menemme katsomaan ensin, mutta kotiseututalo Övre Nybackasta vastattiin edellisen postauksen jälkeen, että paikkaa onnistuu mennä katsomaan jo perjantaina. Ja mehän Tapsun kanssa mentiin 8)

Påkas.. Sen lisäksi, että se oli liian pieni, sisustus ei hivelöinyt silmääni sitten yhtään ja siellä oli kylllllmä. Påkas on varmaan parempi paikka kesähäitä varten.

Kotiseututalo Övre Nybacka taas oli iiiiiihana ja lämmin ♥ Ihastuintykästyin! Värit olivat kauniit ja paikka oli valoisa, vaikka mentiinkin sinne viiden aikaan illalla = pimiää. Ja nyt se mutta.
Se oli liian pieni :( Tällä hetkellä vieraslistahahmotelmassa on n. 60 nimeä, joten vaikka Övre Nybackaan 60 hlöä mahtuisi, se ei olisi kiva jakaa vieraita kahteen huoneeseen :(

Hääjuhlapaikan metsästys siis jatkukoon 8)


Ps. Täytin viikonloppuna 28. Huh :D
Pps. Hennu-kaaso ehdotti jo ensimmäistä ohjelmanumeroa häihin. Mulla ja äidillä oli samanlainen reaktio: Huudahdettiin "Aaaa!!!" ja silmät kostui.. :') Mutta empäs kerrokaan enempää, mjäh mjäh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti