maanantai 29. huhtikuuta 2013

Viikonlopun kuulumisia

Kuten edellisessä päivityksessä kerroin, niin Tapsun äiti tuli meille käymään lauantaiaamuna kakkukaffella. Kakku tosin ei ollut meiän aamupala, vaan oltiin siinä aikaisemmin syöty munapekoni-aamiainen, parasta ikinä! Tuoremehua juomaksi niin avot! Niistä tosin ei ole kuvaa, käyttäkää mielikuvitusta ;)

"Tää kaikuu kivasti, ö, ö, Ö!"
Lauantaina olinkin vahtimassa söpönöpöstä kummipoikaani <3 En muista olenko maininnut, mutta Tapio on mun ex-kämppikseni/hyvän ystäväni Kreettiksen poika. Kreettis oli joskus mun mielestä hurjan pelottava ihminen x) Mut siitä ehkä lisää joskus toiste ;)
Ja niin siis. Pikkutapsu laitettiin päikkäreille jonka aikana Kreettis ja Timo hipsivät hoitamaan asioitaan. Tapio nukkui reilun tunnin. En ole varma, tunnistiko Pikkutapsu mut kun menin sitten pikkuherran unosten jälkeen häntä rattaista hakemaan, kun minut nähdessään kuului pieni "heeeei". Hih ♥
Meillä meni ihan hyvin, vaikka Tapion mielestä potalla istuminen oli ihan tyhmää, ja oli kivempi sotkea vaatteensa.. ja vielä kivempi oli tulla ovensuuhun naureskelemaan kun kummitäti pesi sitten niitä sotkeutuneita vaatteita.
"Isotapsa" tuli myös käymään siellä, ja Tapion mielestä Tapsa on joku jännin jättiläinen ikinä. Ja sillä oli kans joku kiva ipad ja kännykkä joita olis ollut huisin kiva tutkia. Ja voi että mikä hämmästynyt ilme oli kun Isotapsa puhui!
Tapion iltapalan aikoihin pojun vanhemmat tuli kotiin ja sit mekin Tapsan kanssa lähdettiin kotiin, josta sitten Tapsa lähti kavereidensa synttäribileisiin Askistoon ja mä hengailin hetken aikaa kotona, kunnes tuli kutsu paikalliseen laulamaan karaokea. Oli kyllä mukavaa :) Se paikkakin oli taas rempattu ja saanut terassin, eikä ollut yhtään niin sikalan näköinen kuin se ensinäkemältäni oli x) ps. Paikan nimi on Iloinen Sika (olis pitäny ottaa karaokelapusta kuva, kun siinä luki loinen Sika). Kjähkjäh. Terhi bongasi moisen kirojitusvihreen.

Tapsu ja isi ♥
Sunnuntaina oli vuorossa ikkunoiden pesua siskoni luona. Tai noh, iskä ja Tapsa pesi ikkunat ja me naiset (mä, Hennu ja äiti) tehtiin sitten jotain muita hommia. Ikkunoista poistettiin myös ikivanhat sälekaihtimet kaikkialta muualta, paitsi makkarista, kun sitten siellä ei pystyisi näin kesällä nukkumaan :P Mä käyn joku päivä hakemassa kellarista mummilta perityt pimennysverhot niin saadaan siskolta loputkin sälekaihtimet pois.


Loppusunnuntai menikin vaan laiskotellessa, käytiin Martinlaaksossa ostarilla ostamassa vähän leffaherkkuja, kun telkkarista tuli ysiltä "Näin ystävien kesken". Se oli ihan katottava..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti