keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Kesäloma well spend!

Mutta onneksi se oli vasta miniloma hihahe. Mulla oli pidennetty juhannus kun otin lomaa 24.-25.6. Pidempi kesäloma, 4.5vk, on sitten heinäkuun puolesta välistä alkaen 8)


Maanantain pyhitin siivoamiselle, kun siihen oli kerrankin aikaa ;D Noeivais. Onhan se kivempi siivota heti aamusta kuin joskus töiden jälkeen. Kävin heti aamusta kaupassa ja kotiin takaisin päästyäni aloinkin siivoamaan. Olin valmis jo joskus yhdeltä, jolloin nautiskelin aamupalani. Loppupäivän laiskottelin 8)


Tiistain vietin rakkaiden ihmisten seurassa, eli toisen bestikseni ja rakkaan kummityttöni, sekä "lainakummipoikani" eli kummityttöni pikkuveljen :)Menin sinne jo joskus 10 aikoihin. Sää oli superahdistavakostea, ilma seisoi ja vettä satoi :( Käytiin kaupassa ostamassa naposteltavaa, joita voitaisiin syödä leffaa katsoen sillä välin kun lapset olivat päiväunilla. Päädyimme katsomaan Pocahontaksen ja dippailtiin samalla kurkkua, porkkanaa ja kukkakaalia. Njam!


Olin luvannut Saimille, että päikkäreiden jälkeen maalataan :) Maalattiin kuvassa ollut lohikärmes, olisi pitänyt ottaa siitä vielä "jälkeen" -kuva :P Tehtiin myös palapelejä, jolloin Saimi sanoi minulle: "Au-ta, Hi-hi". Kummin sydän meinasi pakahtua ♥
Katsottiin myös Ti-Ti Nallea, kunnes Saimin kaverit tulivat pyytämään Saimia ulos leikkimään :) Sää oli onneksi vaihtunut aurinkoiseksi ja pilvettömäksi. Oli pikkuisen kuuma olla verkkareissa, mutta hyvin sitä varjossa pärjäsi ja onneksi myös tuuli välillä.

Pikkumiehen lepohetki
Ulkoilun jälkeen mentiin syömään, Lauran mies kokkaili kanaa ja nuudelia, ja siinä oli kans kesäkurpitsaavissiinki? Hyvää oli, eikä liian tulista mun makuun :) Ruuan jälkeen lapsosten isovanhemmat tuli kyläilemään ja toi Lauralle ja Juhalle mansikoita. Mäki sain napsia muutaman, ihan vaan varmistaakseni ettei ne ollu huonoja ;P

Oli mukava pikkuinen kesäloma :) Pitkää kesälomaa odotellessa 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti