tiistai 15. syyskuuta 2015

Kuulumisia

Heipparallaa!

Hehheh, on taas vähän venähtäny tämä kirjottaminen :D Viimeksi (jos edellistä Liebster Award -päivitystä ei lasketa) häihin oli tasan 6kk, niin huomenna häihin on jo tasan 4kk! Apuvaaa!


Saatiin viime viikolla kutsutkin postiin ja iiiii oli niin ihanaa kun kutsuvierailta tuli viestiä et kutsut on tullu perille ja näin n___n Äiti ilmoitti, että yksi ilmottautuminenkin on jo jopa tullut n___n


Ja jos nyt joku sattuisi ihmettelemään muuttunutta blogin taustaväriä, niin meillä oli ensin häiden teemavärinä liila, vaaleanpunainen ja valkoinen. Sitten se vaihtui laventeliin (kuten kutsuissa) ja nyt ollaan kuitenkin päätetty, ettei meillä ole teemaväriä, vaan meidän häiden teema on talvinen :D Helpottaa vaan huomattavasti kun ei tarvitse etsiä tietyn värisiä kynttilöitä tai kuitukaitaliinaa :)


Dumdidumdum tänään tuli palkka ja oli ihan pakko ostaa jotain uutta :D Eli tree-- kotihuppari :D Mukavan iso ja pehmoinen, vois sitä kai käyttää salinjälkeishupparinakin, kun siirtyy salilta kotiin :)

Uhhuh nyt pitää vielä raahautua paistamaan iltapalamunakasta, nomnomnom se on mun lemppari! Yritänpyrin päivittelemään tätä blogia hippasenpikkasen useammin kuin kerran kahdessa kuukaudessa xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti