sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Onnea Poitsu!


Jee! Avomieheni kissuherra Poitsu täytti perjantaina 15 vuotta! :) Poitsu on syntyjään Kesälahtelainen (nyk. Kitee) erään maatilan kissa, jonka mun avomies 12 vuotiaana halusi mukaansa kun siskonsa ja äitinsä kanssa kävivät katsomassa luovutusikäisiä kissanpentuja. Tapsan sisko oli jo vuotta aikaisemmasta pentueesta ottanut mukaansa Taavin ja uudesta pentueesta lähtivät mukaan Harmis ja Poitsu. Harmis on jo enkelikissa, mutta  Taavivaari ja Poitsupappa vielä porskuttavat :)


Poitsu sai etukäteissynttärilahjaksi eräältä pupupariskunnalta kuvan raapima- & kiipeilypuun. Alaosan koppi oli pupupariskunnalle liian ahdas, joten sille piti etsiä uusi koti. Poitsukaan ei koppiin mahdu, mutta kyllä se muuten on käyttöön otettu :)


Poitsulta puuttui olohuoneesta paikka, jonne hän voisi niin halutessaan piiloutua, joten hänen synttäreidensä kunniaksi potkin itseäni takamukseen ja laitoin facebookin kirpparipalstalle viestiä, josko kellään olisi ollut kissan kiipeilypuuta vailla uutta kotia. Viesti tuli ja tänään sunnuntaina käytiin siskon kanssa se Espoosta hakemassa :)Herkkujen avulla käytettiin Poitsua kopissa ja hengailupussukoissa, mutta ihan vielä Poitsu ei ole puulle lämmennyt, se kai tuoksuu vielä niin oudolta.


Sohva on siis vielä ihan paras nukkumispaikka, omien ihmisten lähellä ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti