keskiviikko 21. elokuuta 2013

Se olis arki taas..

Jepjep ja iloisena taas töissä. Kyllä mä oikeastaan tykkään mun työstä, saa istua ja datailla :D Tainoh, datailu ei kyllä ole sallittua mut ehhehe vahingossa sitä jotenki aina eksyy..

Eniveis! Päätin nyt vaan kertoa, että alotettiin kaverini Sadun kanssa viime viikon torstaina nyt jo jonkin aikaa uutisissa silmille pomppineen hittidieetin, eli pätkäpaastodieetin, joka tunnetaan myös "nimellä" 5:2. Google on kaveri, mutta täältä löytyy pahimpaan tiedonnälkään helpotusta.


Älä anna kuvan hämätä! Porkkanakukkakaalisosekeitto oli oikeasti tosi hyvää :D

Eilen siis oli ensimmäinen paastopäivä, eli päivän kalorit tulisi olla vain 500. Tein evääksi töihin kukkakaaliporkkanasosekeittoa, jonka ainekset unohdin punnita ennen kokkailuja, joten kalorit laskin arvioiden.. :D Aamupalaksi oli vihreetä teetä ja kananmuna.


Plööp. Kalorit saattoi hyvinkin mennä eilen päin peppua, mut oli aamuvaaka silti 600g vähemmän ku edellisenä aamuna :D Oujee 8)

  
Ja iiiiihan pakko vielä kuva pikku Fionasta, meiän ehkäkissusta :3 Tapsun lopullinen hyväksyntä puuttuu vielä.. Fiona on jo jotain 5 viikkoa vanha! :) Ja on kuulema pentueen rohkein ja uteliain :) Hiih en malta odotaa että pääsee katsomaan niitä pikku pörröpallosia taas uudestaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti