maanantai 26. elokuuta 2013

Pupunkarvoja

Heipparallaa! Toivottavasti kaikilla on ollut mukava viikonloppu :) Mun viikonloppu meni oikein mukavissa merkeissä.. mutta nopeesti :(

Perjantaina ei ollu mitään erikoisempii. Tapsan kavereita tuli meille kahveilee, jolloin mä linnoittauduin makkariin pelaamaan FreeSimssiä ja kuuntelemaan musiikkia Spotifysta ♥ Illemmalla mentiin Tapsan kanssa saunaan :)

Laitoin tukan ihan ite! :) Ilman tukkadonitsia :3
Lauantaina sitten oli Tapsan serkun synttärijuhlat, jotka pidettiin meiän tulevassa Tapsan vaarin kämpässä. Innostuin laittamaan mun hiuksia, ooh! En ikinä jaksa laittaa hiuksia muuten ku ponnarille tai sellaselle perusnutturalle. Tommosen kivan pehmoisen sain sitte aikaseks, enkä tosissaan tarvinnu sellasta hiusdonitsia avuksi :P


Synttäribileet meni mukavasti, joiden jälkeen mentiin kiinalaisen kautta kotiin katsomaan Rillit Huurussa -jaksoja ja mä siinä vähän alottelin kun oltiin sovittu Terhin kanssa menevämme vähän viihteelle ;) Mentiin etkoille Kaivokselan paikalliseen, Iloiseen Sikaan, avaamaan kurkkuamme, jonka jälkeen mentiin Myyrmäkeen Klubi Femmaan loppuillaksi. Juomat oli halpoja ja laulamaankin pääsi. Siellä oli myös Tapsan kavereita, joten Tapsakin ilmestyi myöhemmin sinne :) Juotiin ihan sikana.


Ylläri, että sunnuntaina oli sitten vähän krappenappea. Syötiin pahimpaan nälkään edellispäivältä jäänyttä kiinalaista ruokaa, mutta sitä oli niin vähän että sen syömisestä tuli enemmän nälkä :( Jouduttiin kuitenkin odottamaan myöhempään iltaan, kun Piu ja Aake oli tulossa meille yökylään ja mentiin vasta sitten syömään. Hennikin tuli syömään meiän kanssa.
Söin tälläkertaa Hill Billy's Chickenin. En tiiä johtuko krapulasta vai siitä että söin taaaaas alkupalat, mutta olisin voinu syödä jotain muutakin.. :D Ens kerralla sitten.


Ruuan jälkeen kotona katottiin Piun ja Aaken kanssa Cowboys & Aliens. Oltiin Tapsan kanssa nähty se jo aikasemmin, mutta siitä oli onneks jo sen verran aikaa ettei siitä muistanut kaikkea. Ja en ollut "tajunnut" sitä aikasemmin, kuin hassua se oli nähdä James Bond ja Indiana Jones samassa leffassa :P Hihi.Lopuksi vielä söpönöpösii uutisii, Piun ja Aaken karvainen lapsi Rauno jäi meille heiän reissun ajaksi hoitoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti