maanantai 12. elokuuta 2013

Uleåborg

Whoop whoop! Tässä vähän kuvasia mun Oulun reissulta 23-28.7!
Matkustin yöjunalla.
Ens kerralla sitten lentäen.

Keskiviikosta perjantaihin olin Kitan luona (jossa kaksi kissaa Maukka ja Poju) ja sitten perjantaista sunnuntaihin olin Sadun luona (jossa kissut Elvis ja Hermanni).

Kitan kanssa meillä oli hurja kuntoiluloma :D Ekana päivänä käytiin 21,5km pyörälenkillä ja käytiin Kiimingissä. Puhelin tippu taskusta, mutta näyttö ei mennyt rikki! Olen nähnyt jo kahdella teinitytöllä samanlaisen puhelimen kuin mulla (samsung galaxy xcover), joilla molemmilla näytöt rikki! Ehkä en olekaan niin poropeukalo? Eniveis, illalla oltiin altaalla ja nautiskeltiin ilta-auringosta 8)
Toisena päivänä lähdettiin Hailuotoon vähän keräilemään mustikoita (hätisteltiin kärpäsiä) ja käytiin meressä uimassa. Se. Vesi. Oli. Ihan. Hitsinvitsin. Kylmää! Siis ihan oikeasti kylmää. Ei edes tullut sellasta tunnetta et "ah nyt kroppa tottui tähän". Noup. Kylmää se oli. Varpaat jääty!
Kitan äiti sanoi, että siellä saaressa menisi koko päivä. Ei uskottu.Äidit on aina oikeassa.

Kauppuri5:n hampurilainen!
Perjantaina käytiin Kitan kanssa vielä 7km aamulenkillä, pitää myöntää et koville otti :D En oo lenkkeilly kunnolla pitkään aikaan, joten huuuuh kun olin rättipuhkipoikki!


Käytiin perjantaina Sadun kanssa vähän baareilemassa Amarillossa ja otettiin toki vähän kaverikuvasia, nähtiinhän me ensimmäistä kertaa evör :DD Ollaan siis tutustuttu intternetissä! Gooooshhh.
Ennen baareilua käytiin Kauppatorin satamassa istuskelemassa ja pussikaljailemassa. Tuli sellanen kiva teini olo taas :D Käytiin myös Kiikelissä (tirsk!) ihmettelemässä, kunnes siis mentiin sinne Amarilloon. Saatiin me yhdet juomat, mutta sen jälkeen siellä olikin jo niin paljon porukkaa, ettei jonottamisessa ollut mitään järkeä  ja lähdettiin takaisin Sadulle.

Launtaina nukuttiin pitkään ja käytiin herättyämme Kauppurissa hakemassa vähän krapulaevästä (vaikkei krapulaa onneksi ollut) ja olis pitäny uskoa Satua, kun hän sanoi ettei ranskalaisia jaksaisi syödä. Oli sen verran tuhti pekonihamppari! Mut ah niin hyvää!
Oltiin siis picnikillä Kiikelissä, mutta sitten pöh aurinko meni pilveen ja rupesi tuulemaan ja tihuttamaan, joten mentiin Makuunin kautta Sadulle katsomaan vähän leffoja! Katsottiin Les Miserables ja Mama. Se Mama oli kyllä inha leffa, mutta ei yhtään niin pelottava kuin siitä oltiin puhuttu! Tai sitten vaan tunsin oloni turvalliseksi siellä peittojen alla ja tyynyjen välissä ;D

Yöllä vähän ukkosti, mut eipä se minuu häirinny. Sain myös hetkellisesti unikaverin, kun jompikumpi kissuista tuli mun tyynylle nukkumaan. Heräsin siihen ja käänsin päätäni, joka osui arvon kissumissun takamukseen. Kissu katsoi minuun ehkä vähän hämmästellen ja taisi loukkaantua, kun lähti siitä sitten pois. Pöh.
Sunnuntai aamuna nukuttiin taas pitkään. Ah oli kyllä ihanaa :D Aamupäivästä katsottiin Pilvikartasto, ja siinähän se päivä melkeen sitten menikin :P Mut oli mukavaa vaan löhötä siinä sohvalla lökärivaatteissa peiton alla, eikä ihan heti tarvinnut lähteä kotiin. Juna kun lähti vasta ysin aikoihin illalla :D

Tässä vielä lopuksi ihku kuvakollaasi vassokuu!

kurrr~ ♥

2 kommenttia:

  1. Voi näytän ihan psykopaatilta tossa irvistys kuvassa <3 Mut ihana postaus hanibani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :D Minusta se on ihan paras :D Mullaki sellanen "Käyks kateeks" ilme :D Ja näytän ihan harvahampakselta tossa tokassa kuvassa :D

      Poista