keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Vuosi 2013

 
Hyvää Uutta Vuotta 2014! Koska kaikki muutki, niin mäki teen tämmösen koosteen mun vuodesta 2013 :)
 
Vihdoinki onnistuin muuten pitämään mun uuden vuoden lupauksen ainakin jotenkin! :) Nimittäin liikuin enemmän ja söin terveellisemmin, ainakin loppuvuodesta :D Piirtäminen vähän jäi.
Vuosi 2013 oli kyl aika urheiluvuosi :)
  
 
Olin myös ajatellut, että vuonna 2013 nautin kesästä ja auringosta, ja näin mielestäni teinkin :) Työmatkapyöräillessäkin päällä oli toppi ja shortsit, jos sää vain salli. Myös lähiuimarannalla tuli oltua enemmän kuin aikaisempana vuonna :) Söin hyvää, kesäistä ruokaa ja jäätelöä ♥
 

 
 
 
 
 
 
 
Kävin myös reissailemassa, niin yksin kuin Tapsankin kanssa :) Näin paljon ihania kavereita miltei eri puolelta Suomea ja vietin heidän kanssaan mukavaa aikaa nauraen, laulaen, urheillen, leffaillen, herkutellen, pelaillen ja juhlien ♥
Näin myös ihanan usein kahta kummilastani ja oli ihanaa nähdä heidän kehitystään :) Jos ens vuodeks pitäis jotain parantaa, ni se ois kyl vanhinta kummityttöä moikkaamaan meneminen. Jäänyt ihan liian vähiin.
 

 
Vuonna 2013 oli myös ensimmäiset kaverini häät! ♥ On mulla muitakin kavereita mennyt naimisiin, mutta yhden hääjuhlissa en ollut ja kaksi eivät ole vielä juhlia pitäneet :) Mokomat salaa naimisiin loikkailijat ;)
 
Loppuvuonna 2013 tapahtuikin paljon aika loistavia juttuja :) Saatiin kissu, sain vakkariviran ja sain itseäni niskasta kunnolla kiinni, jonka ansiosta pudotin painoa n. 20kg vuoden aikana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti