keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Mäysmäysmäys

Mun ei tehny mieli kirjottaa tätä päivitystä.. Mut antaa mennä.

Pikkujoulujen pikkukuusi
Perjantaina oli työpaikan pikkujoulut. Ne meni oikeastaan ihan hyvin. Ruokana oli jotain aika hyvää pöperöä, joista en valitettavasti kehdannut alkaa räpsimään kuvia. Olis pitäny, oli ne aika nannaatia. Ehkä muokkailen tähän myöehmmin menyyn?

Kanpaus pikkujouluissa
Asukuva pikkujouluista
Mun oli tarkotus lähteä hyvissä ajoin kotiin, viimeistään vikalla junalla. Pfft. Jatkojen singstar vei mukanaan ja olin kotona vasta viideltä aamulla.. Olin kyl viimeset tunnit juonut pelkkää vettä, mutta hehe ku katoin näitä mun ottamia asukuvia ni oon mä tainnu jonkinlaisessa humalatilassa olla.. :D


Se pikkujouluista. Kerkesin nukkua noin 4 tuntia (ei ollu kuitenkaan krapulaa!), kun jo ysiltä kello soi ja piti alkaa pakkaamaan, sillä lähdettiin porukoiden (paitsi sisko) kanssa Jämsään. Jämsässä oli sunnuntaina mun serkun lapsen ristiäiset, mutta me lähdettiin jo sinne lauantaina, jotta saatais nukkua yö hotellissa ettei tarvii koko päivää viettää autossa kökkien.


Tuli mieleen koulun tai terveysaseman portaat..
Äiti oli varannu meille huoneet Hotelli Jämsästä. Aikas... Vanhahko paikka :D Siellä hotellissa oli tosi hiljasta, sillä se kunnon ruuhka-aika alkaa vasta kun laskettelukausi alkaa. Oli siis tosi hyvä ajoitus :)

pitsaaaaaa... ~
Kun oltiin saatu kamat purettua huoneisiin, lähdettiin porukalla syömään. Mentiin Rossoon ja tilasin pitsan.. En tosin jaksanut syödä siitä kuin puolet, Tapsa söi loput myöhemmin hotellissa :D
Mulla ja Tapsalla on joku "kirous", että me jotenki sekoillaan/ollaan epäselviä, kun pitäs jotain tilauksia tehdä. Tapsa tilas Olvin Hyväolo vissyveden ja sai Olvin ykkösoluen.. Tapsa tilas ruuaks lohta ja tortelliineja ja sai lohta ja tattikastiketta(vaihtoi tietty sen).. Mun tilaukset tuli sentään oikeen vaikka kunnon änkytys oli vaihteeks päällä kun oli mun vuoro tilata. Möh.

Ruuan jälkeen mä ja Tapsa mentiin käymään Jamella ja Ellalla, ja sieltä kun päästiin takas hotellille, mentiin saunaan. Aikataulut oli vähän venähtäny, onneks ne hotellilla pidens pyynnöstä saunomisaikaa :) Saatiin olla siellä ihan rauhassa, muita ihmisiä kun ei hotellilla juuri ollut. Aamupalalla vasta näki joitain muita hotellin asukkaita.

Sunnuntai aamulta
Hotelliaamupala mmm <3 Pekonia tosin ei ollut :( Teki mieli ottaa lisää, mut en viitsinyt kun oltiin kuitenkin menossa sinne ristiäisiin, jossa tulikin sitten syötyä mumsmumsmums..

Viikkopudotus siis -300g ja kokonaispudotus 12,1. Plääääh! Mut itteäni vaan saan syyttää.. Ahmattipossuääneni hiljensi kyl täysin mun laihistelevan ääneni ja näinhän siinä sitten kävi. Haaveilen jo siitä et voin syödä "mitä haluan", siis ilman että takaraivossa piipittää se ääni "viikkopudotus, viikkopudotus!".


Uff.. kuvaa mun fiilistä tosi hyvin :D Väsyttäis, mutta ennnn luovuta! 60kg ennen joulua, nih!

4 kommenttia:

 1. Oh honey oot niin kaunis <3 Oispa mullakin tuollaiset silmät.

  ps. Kokeilin tänään samaa peplumpaitaa eikä näyttäny yhtää nii hyvältä mun päällä!

  - satu

  VastaaPoista
 2. Jaa sillä "mekolla jossa on joku röyhelö" on ihan tollanen nimiki :D Joutu googlailee ku en osannu eka yhdistää x)

  Ja kiitos kiitos ♥ Känniset silmät haluat? ;DD ehhehee noei :D

  VastaaPoista
 3. Oi hitsin vitsit oot ollu nättinä ja laiheliininakin! :)) Tosi kaunis Sini! Ja en tiä onko sulla tossa kuvassa huulipunaa, mutta mun mielestä sulle sopis tosi hyvin punanen puna :)

  Arrr! kirjotin tän kommentin 3 kertaa kun sekoilin mun hiiren kanssa ja se kokoajan vaihto vaihto edelliselle sivulle :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhma hiiri :( Mut hyvä että sait sen kuriin!

   Ja kiitos kiitos thihii n__n Ei oo huulipunaa, en oo kokeillu huulieni punaamista sitten lapsuuden kun äidin meikkipussilla salaa kävin :DD

   Poista