maanantai 9. maaliskuuta 2015

Naistenpäivä


Sunnuntain naistenpäivän kunniaksi nukuin piiiiitkään. Tai siis niin pitkään kuin kissamme Poitsu antoi minun nukkua. Aamupalan jälkeen aloin valmistautumaan lähtöön kohti Helsinkiä, sillä olin menossa tapaamaan kahta ystävääni :) Heti Rautatientorilla oli miehiä jakamassa tulppaaneja ohi kulkeville naisille ja toivottivat samalla hyvää naistenpäivää. Oli aika ihana juttu :)


Tyttöporukallamme oli ohjelmassa osallistua Lyhyesti kerran kuussa -tapahtumaan. Se on Suomen elokuvasäätiön ja Kino K-13 teatterin järjestämä tapahtuma, jossa näytetään kerran kuussa suomalaisia lyhytelokuvia. Ollaan käyty siellä kerran aikaisemmin ja ainakin näillä näkymin meidän olisi tarkoitus mennä katsomaan julkkiks-- eikun siis elokuvia aina joka kuukausi. Vähän niinkuin uusi perinne :) Idea saatiin kun toinen ystävistäni (joka muuten kirjuuttelee kisublogia nimeltä Peto sängyssä) sen kerran puheeksi otti.


Elokuvaelämyksen jälkeen mentiin tottakai syömään. Tällä kertaa menimme Rossoon pitsalle. Itse tilasin kuvassa olevan suolapommin. Krapulassa se suolasuus ei olisi varmaan haitannut yhtään, mutta tällä kertaa "normitilassa" se oli ihan liian suolainen makuuni. Yh.


Jälkkäriksi me kaikki tilattiin vaahtokarkkikaakaot ja poltettiin kielemme. Siinä me sitten jäähdyteltiin kieliämme ja oltiin kuin mustekalat merenpohjassa. Saatiin tottakai herkkujuomamme lopulta juotua kun varovasti hörppi :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti