maanantai 1. heinäkuuta 2013

Hulinaa melskettä!

Tapsan sisko Terhi poikineen (Oskari ja Matias) tuli käymään Vantaalla. Mentiin koko poppoo & avoppi lauantaina Huimalaan riehumaan. Melkeimpä väkisin sitä rupesi lapsettamaan, ja pian oltiinkin poikien perässä kiipeilemässä ja laskemassa mäkiä. Huomaa vanhentuneensa kun ne liukumäet oli ehkä jopa pelottavia! :D
Oltiin Huimalassa jokuuuu 4 tuntia ellei enemmänkin, mutta sepä ei meille riittänytkään, kun ruuan jälkeen lähdettiin tutkimaan Louhelan, Myyrmäen ja Kaivokselan leikkipuistoja :D Sinä päivänä tuli kyllä käveltyä ja kiipeiltyä, mutta ihme kyllä ei paikkoja särkenyt. Väsytti vain.Vanhempi pojista, Oskari tuli meille yökylään la-su yöksi ja sunnuntaina aamupalan jälkeen lähdettiin taas samalla kokoonpanolla kohti Korkeasaarta. Tällä kertaa aurinko ei paahtanut niin kovin kuumasti ja oli välillä jopa viileää, joten eläimetkin viihtyivät enemmän näkösällä ulkona.


Korkeasaarireissun jälkeen mentiin avopille syömään, ja ruokalevon jälkeen lähdettin taas avopin lähipuistoon leikkimään.

Huh! Kyllä nyt huomaa, että on tullut käveltyä, kiipeiltyä ja roikuttua kun nyt särkeeee :D Oli tosi mukava viikonloppu :)


Ainoa, joka ei taida arvostaa poikien vierailua, on Tapsan kissi Poitsu.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti