tiistai 21. toukokuuta 2013

Tere tulemast laevale!

Heippis! Oltiin kaveriporukalla Silja Line risteilyllä Tallinnaan 18. - 19.5. Oli ihan sikapossukuuma, meinasin lähteä alla olevissa vaatteissa mut onneksi tajusin vaihtaa shortseihin ja t-paitaan. Näytettiin varmaan ihan junteilta mut mielummin niin kun kärsiä kuumuudesta. Lämpö on siis ihan kivaa, mutta ei se hikisenkostea ilma. Hikoilla saa sitte ku on hikoiluun tarkotetut vaatteet. Eli lenkkivaatteet. Lenkillä jopa ärsyttää jos ei tuu hiki :D


Eniveis. Laivalle siis lähdettin ja onneksi vielä sai ostettua juomia taxfree:sta, sillä aika röyhkeesti laivalla koitettiin juksailla, varsinkin jos osti drinkkejä. Vettä vaan sekaan, kyllä sitä ihmiset luulee tulevansa humalaan ja eivätkä känniltään huomaa jos ei anna vaihtorahaa takasin. Prrrrkl! Mä kyl huomasin ja sitte tuliki käytyä just hytissä aina juomaa hörpsimässä. Vähän kyllä ärsytti, mut säästypä neki rahat sit.


Oltiin varattu meille buffet ja tuli taas syötyä ihan liikaa.. :D Yritin kyl pitää annoskoot pieninä että pystyis maistamaan kaikkea, mutta eihän se ihan onnistunut. Oli vaan niin hyvää! Piti ottaa kuva tarjoiluista, mut ei sitte jotenki kehdannu.

puspus ♥ muahan ei naurattanu
Viron päässä oli taas harmaata, kuten aina. Onko siellä koskaan nätti sää? Kyl aurinko sitten lopuks tuli esiin, mut tietty vasta sitte ku oltiin taas jo laivalla ja arskailtiin kannella. Ainiin apuaaaa sunnuntaina on Naisten kymppi! Tyylilleni uskollisena, en ole harjoitellut yhtään. Menen siis kävelyryhmään..
Ens viikolla meenkin Korkeasaareen med Piu! Toivottavasti sillon on sopivan aurinkoinen ja lämmin sää.

1 kommentti:

  1. YliyliyliyliyliyliyliylyilyilyilyilyilyHUOMENNA mennään KORKEASAAAAAREEEN!

    VastaaPoista